Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Saw

02/01/2022 | Flixfilm

Saw på Netflix

Produktionsår: 2004
Genre: Horror, Mystery, Thriller
Instruktion: James Wan
Skuespillere: Cary Elwes, Leigh Whannell, Danny Glover
Spilletid: 103 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.6

Handling: Ville du dræbe for at leve? Det spørger to mænd sig selv om, da de bliver kidnappet af en seriemorder og ender sammen i en livsfarlig situation.

Saw havde premiere på Netflix Danmark den 2. januar, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Saw på YouTube.Se Saw på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Saw ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Saw stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Saw, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Saw er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar