Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Say I Do

01/08/2021 | Flixfilm

Say I Do på Netflix

Produktionsår: 2020–
Genre: Reality-TV
Instruktion: N/A
Skuespillere: Jeremiah Brent, Thai Nguyen, Gabriele Bertaccini
Spilletid: N/A
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.7

Handling: Et hav af misforståelser bringer den sprudlende Estrella og den generte og tøvende Victor sammen på et datingshow, hvor de modstræbende bliver gift.

Say I Do havde premiere på Netflix Danmark den 1. august, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Say I Do på YouTube.Se Say I Do på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Say I Do ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Say I Do stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Say I Do, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Say I Do er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar