Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Say I Do

01/07/2020 | Flixfilm

Se Say I Do på Netflix

Indspilningsår: 2020–
Genre: Reality-TV
Instruktør: N/A
Skuespillere: Jeremiah Brent, Thai Nguyen, Gabriele Bertaccini
Spilletid: N/A
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.6

Beskrivelse: I denne realityserie møder kærestepar forhindringer, før de kan fejre kærligheden ved fantastiske surprisebryllupper, der arrangeres af tre eksperter på under en uge.


Se Say I Do på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Say I Do (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 1. juli, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Say I Do (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Say I Do:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Say I Do er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Say I Do (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar