Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Sayed the Servant

Sayed the Servant

22/05/2020 | Flixfilm

Sayed the Servant på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Sayed er på flugt fra loven og begynder at arbejde som tjener for en velhavende familie. Deres fraskilte datter beder ham om hjælp til en snedigt udtænkt ægteskabsplan.

Sayed the Servant havde premiere på Netflix Danmark den 22. maj, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Sayed the Servant på YouTube.Se Sayed the Servant på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Sayed the Servant ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Sayed the Servant stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Sayed the Servant, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Sayed the Servant er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar