Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Sayed the Servant

Sayed the Servant

22/05/2020 | Flixfilm

Se Sayed the Servant på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Sayed er på flugt fra loven og begynder at arbejde som tjener for en velhavende familie. Deres fraskilte datter beder ham om hjælp til en snedigt udtænkt ægteskabsplan.


Se Sayed the Servant på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Sayed the Servant havde premiere på Netflix Danmark den 22. maj, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Sayed the Servant ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Sayed the Servant:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Sayed the Servant er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Sayed the Servant stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar