Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Sballato Gasato Completamente Fuso

Sballato Gasato Completamente Fuso

05/06/2021 | Flixfilm

Sballato Gasato Completamente Fuso på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: En journalist, der er træt af kedelige historier, indgår et væddemål med sin redaktør: Skriv en forsidehistorie på en uge, eller gå i seng med ham.

Sballato Gasato Completamente Fuso havde premiere på Netflix Danmark den 5. juni, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Sballato Gasato Completamente Fuso på YouTube.Se Sballato Gasato Completamente Fuso på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Sballato Gasato Completamente Fuso ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Sballato Gasato Completamente Fuso stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Sballato Gasato Completamente Fuso, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Sballato Gasato Completamente Fuso er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar