Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Scandal in Sorrento

Scandal in Sorrento

13/11/2020 | Flixfilm

Scandal in Sorrento på Netflix

Produktionsår: 1955
Genre: Comedy, Romance
Instruktion: Dino Risi
Skuespillere: Vittorio De Sica, Sophia Loren, Lea Padovani
Spilletid: 92 min
Land: Italy, France
Sprog: Italian, French
IMDb-karakter: 6.5

Handling: Da en marskal flytter tilbage til sin hjemby, vil en kvinde, der lejer hans hus, ikke flytte, men han udvikler hurtigt følelser for hende.

Scandal in Sorrento (Brød, kærlighed og hvad så?) havde premiere på Netflix Danmark den 13. november, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Scandal in Sorrento på YouTube.Se Scandal in Sorrento på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Scandal in Sorrento (Brød, kærlighed og hvad så?) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Scandal in Sorrento stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Scandal in Sorrento, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Scandal in Sorrento (Brød, kærlighed og hvad så?) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar