Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Scare Tactics

Scare Tactics

30/06/2019 | Flixfilm

Se Scare Tactics på Netflix

Indspilningsår: 2003–
Genre: Comedy, Horror, Reality-TV, Sci-Fi, Thriller
Instruktør: N/A
Skuespillere: Shannen Doherty, Lauren Ash, Travis Draft, Sven Holmberg
Spilletid: N/A
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.7

Beskrivelse: I denne uhyggelige og sjove serie med skjult kamera står venner og familie bag practical jokes med professionelle effekter, der skræmmer livet af de intetanende ofre.


Se Scare Tactics på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Scare Tactics (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 30. juni, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Scare Tactics (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Scare Tactics:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Scare Tactics er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Scare Tactics (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar