Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Scare Tactics

Scare Tactics

30/06/2019 | Flixfilm

Scare Tactics på Netflix

Produktionsår: 2003–2013
Genre: Comedy, Horror, Reality-TV
Instruktion: N/A
Skuespillere: Shannen Doherty, Lauren Ash, Sarah Colonna
Spilletid: N/A
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.7

Handling: I denne uhyggelige og sjove serie med skjult kamera står venner og familie bag practical jokes med professionelle effekter, der skræmmer livet af de intetanende ofre.

Scare Tactics (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 30. juni, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Scare Tactics på YouTube.Se Scare Tactics på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Scare Tactics (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Scare Tactics (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Scare Tactics, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Scare Tactics er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar