Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Scaredy Cats

Scaredy Cats

01/10/2021 | Flixfilm

Scaredy Cats på Netflix

Produktionsår: 2021–
Genre: Comedy, Family, Fantasy
Instruktion: N/A
Skuespillere: Sophia Reid-Gantzert, Ava Augustin, Daphne Hoskins
Spilletid: N/A
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.2

Handling: På sin 12-årsfødselsdag får Willa Ward en mis-undelsesværdig gave, der åbner døren til en magisk verden med talende dyr og meget mere for hende og hendes bedste venner.

Scaredy Cats (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Scaredy Cats på YouTube.Se Scaredy Cats på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Scaredy Cats (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Scaredy Cats (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Scaredy Cats, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Scaredy Cats er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar