Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » Scarface

Scarface

16/02/2021 | Flixfilm

Scarface på Netflix

Produktionsår: 1983
Genre: Crime, Drama
Instruktion: Brian De Palma
Skuespillere: Al Pacino, Michelle Pfeiffer, Steven Bauer
Spilletid: 170 min
Land: United States
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 8.3

Handling: Al Pacino har hovedrollen som den cubanske flygtning Tony Montana, der bliver narkokonge i Florida, men begår den store fejl at blive høj på sine egne produkter.Se Scarface på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Scarface havde premiere på Netflix Danmark den 16. februar, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Scarface på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Scarface ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Scarface stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Scarface, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Scarface er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar