Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Scarface

30/06/2020 | Flixfilm

Se Scarface på Netflix

Indspilningsår: 1983
Genre: Crime, Drama
Instruktør: Brian De Palma
Skuespillere: Al Pacino, Steven Bauer, Michelle Pfeiffer, Mary Elizabeth Mastrantonio
Spilletid: 170 min
Land: USA
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 8.3

Beskrivelse: Al Pacino har hovedrollen som den cubanske flygtning Tony Montana, der bliver narkokonge i Florida, men begår den store fejl at blive høj på sine egne produkter.


Se Scarface på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Scarface havde premiere på Netflix Danmark den 30. juni, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Scarface ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Scarface:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Scarface er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Scarface stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar