Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Scary Movie 2

Scary Movie 2

01/10/2019 | Flixfilm

Scary Movie 2 på Netflix

Produktionsår: 2001
Genre: Comedy, Horror
Instruktion: Keenen Ivory Wayans
Skuespillere: Anna Faris, Marlon Wayans, Antony Acker
Spilletid: 83 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.3

Handling: Professor Oldman vil undersøge Hell House, og snart flyder det med blod, bræk og betændelse. Huset er fyldt med dystre hemmeligheder, som en gruppe venner vil afsløre.Se Scary Movie 2 på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Scary Movie 2 havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Scary Movie 2 på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Scary Movie 2 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Scary Movie 2 stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Scary Movie 2, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Scary Movie 2 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar