Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Scary Movie 3

Scary Movie 3

01/10/2019 | Flixfilm

Scary Movie 3 på Netflix

Produktionsår: 2003
Genre: Comedy
Instruktion: David Zucker
Skuespillere: Anna Faris, Charlie Sheen, Regina Hall
Spilletid: 84 min
Land: United States, Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.5

Handling: Denne tredje del af gyserparodien bryder med genren og parodierer The Ring, Ringenes Herre, The Matrix, 8 mile og mange andre.Se Scary Movie 3 på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Scary Movie 3 havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Scary Movie 3 på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Scary Movie 3 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Scary Movie 3 stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Scary Movie 3, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Scary Movie 3 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar