Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Scary Movie 5

Scary Movie 5

01/05/2014 | Flixfilm

Se Scary Movie 5 på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Parret Dan og Jody er netop kommet hjem, da sære hændelser begynder at ske. De tilkalder en ekspert og sætter kameraer op i huset for at undersøge sagen.


Se Scary Movie 5 på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkScary Movie 5 havde premiere på Netflix Danmark den 1. maj, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Scary Movie 5 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Scary Movie 5 herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Scary Movie 5 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Scary Movie 5 stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar