Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Scary Movie

Scary Movie

01/10/2019 | Flixfilm

Se Scary Movie på Netflix

Indspilningsår: 2000
Genre: Comedy
Instruktør: Keenen Ivory Wayans
Skuespillere: Carmen Electra, Dave Sheridan, Frank B. Moore, Giacomo Baessato
Spilletid: 88 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.2

Beskrivelse: Elsker du også store "klassikere"? Nu er de samlet ét sted, og man opdager næsten ikke, at de har fået et lille twist …


Se Scary Movie på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkScary Movie havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Scary Movie ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Scary Movie herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Scary Movie er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Scary Movie stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar