Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Scary Stories to Tell in the Dark

Scary Stories to Tell in the Dark

01/06/2020 | Flixfilm

Se Scary Stories to Tell in the Dark på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Adventure, Horror, Mystery, Thriller
Instruktør: André Øvredal
Skuespillere: Zoe Margaret Colletti, Michael Garza, Gabriel Rush, Austin Abrams
Spilletid: 108 min
Land: USA, Canada, Hong Kong
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.2

Beskrivelse: En gruppe teenagere ude på et slik-eller-ballade-togt flygter fra nogle bøller og gemmer sig i det lokale spøgelseshus, som er en sand guldgrube af uhyggelige historier.


Se Scary Stories to Tell in the Dark på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Scary Stories to Tell in the Dark havde premiere på Netflix Danmark den 1. juni, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Scary Stories to Tell in the Dark ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Scary Stories to Tell in the Dark:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Scary Stories to Tell in the Dark er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Scary Stories to Tell in the Dark stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar