Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Scenic Route

Scenic Route

15/11/2016 | Flixfilm

Scenic Route på Netflix

Produktionsår: 2013
Genre: Drama, Thriller
Instruktion: Kevin Goetz, Michael Goetz
Skuespillere: Josh Duhamel, Dan Fogler, Miracle Laurie
Spilletid: 82 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.5

Handling: Da de to gamle venner Mitchell og Carter strander med bilproblemer i Californiens ørken, udvikler et skænderi sig hurtigt til en voldelig kamp for overlevelse.

Scenic Route havde premiere på Netflix Danmark den 15. november, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Scenic Route på YouTube.Se Scenic Route på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Scenic Route ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Scenic Route stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Scenic Route, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Scenic Route er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar