Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Scenic Route

Scenic Route

15/11/2016 | Ingen kommentarer

Se Scenic Route på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Drama, Thriller
Instruktør: Kevin Goetz, Michael Goetz
Skuespillere: Josh Duhamel, Dan Fogler, Peter Michael Goetz, Christie Burson
Spilletid: 82 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.5

Resumé: Da de to gamle venner Mitchell og Carter strander med bilproblemer i Californiens ørken, udvikler et skænderi sig hurtigt til en voldelig kamp for overlevelse.


Se Scenic Route på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Scenic Route havde premiere på Netflix Danmark den 15. november, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Scenic Route ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Scenic Route herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Scenic Route er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Scenic Route stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar