Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Scenic Route

Scenic Route

15/11/2016 | Flixfilm

Se Scenic Route på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Drama, Thriller
Instruktør: Kevin Goetz, Michael Goetz
Skuespillere: Josh Duhamel, Dan Fogler, Peter Michael Goetz, Christie Burson
Spilletid: 82 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.5

Beskrivelse: Da de to gamle venner Mitchell og Carter strander med bilproblemer i Californiens ørken, udvikler et skænderi sig hurtigt til en voldelig kamp for overlevelse.


Se Scenic Route på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkScenic Route havde premiere på Netflix Danmark den 15. november, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Scenic Route ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Scenic Route herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Scenic Route er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Scenic Route stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar