Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Scent of a Woman

Scent of a Woman

01/12/2017 | Flixfilm

Se Scent of a Woman på Netflix

Indspilningsår: 1992
Genre: Drama
Instruktør: Martin Brest
Skuespillere: Al Pacino, Chris O'Donnell, James Rebhorn
Spilletid: 156 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.0

Handling: Det er thanksgiving, og en fattig studerende tager imod et tilbud om at passe en blind og vrissen pensioneret oberst.

Scent of a Woman (En duft af kvinde) havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Scent of a Woman på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Scent of a Woman (En duft af kvinde) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Scent of a Woman stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Scent of a Woman, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Scent of a Woman (En duft af kvinde) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar