Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Scent of a Woman

Scent of a Woman

01/12/2017 | Flixfilm

Se Scent of a Woman på Netflix

Indspilningsår: 1992
Genre: Drama
Instruktør: Martin Brest
Skuespillere: Al Pacino, Chris O'Donnell, James Rebhorn, Gabrielle Anwar
Spilletid: 156 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.0

Beskrivelse: Det er thanksgiving, og en fattig studerende tager imod et tilbud om at passe en blind og vrissen pensioneret oberst.


Se Scent of a Woman på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkScent of a Woman (En duft af kvinde) havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Scent of a Woman (En duft af kvinde) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Scent of a Woman herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Scent of a Woman (En duft af kvinde) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Scent of a Woman stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar