Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Scents and Sensibility

Scents and Sensibility

15/04/2016 | Flixfilm

Se Scents and Sensibility på Netflix

Indspilningsår: 2011
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktør: Brian Brough
Skuespillere: Ashley Williams, Marla Sokoloff, Nick Zano, Brad Johnson
Spilletid: 90 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.3

Beskrivelse: To søstre mister deres privilegerede livsstil, da deres far kommer i fængsel. De tvinges til at tage ringe job, indtil de finder på en duftende forretningsidé.


Se Scents and Sensibility på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Scents and Sensibility havde premiere på Netflix Danmark den 15. april, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Scents and Sensibility ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Scents and Sensibility:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Scents and Sensibility er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Scents and Sensibility stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar