Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Schindler’s List

Schindler’s List

02/04/2022 | Flixfilm

Schindler’s List på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Oskar Schindler bliver en usandsynlig filantrop og bruger hele sin formue på at redde 1100 jøder fra Auschwitz under Anden verdenskrig.

Schindler’s List (Schindlers liste) havde premiere på Netflix Danmark den 2. april, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Schindler’s List på YouTube.Se Schindler’s List på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Schindler’s List (Schindlers liste) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Schindler’s List stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Schindler’s List, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Schindler’s List (Schindlers liste) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar