Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Schindler’s List

Schindler’s List

22/05/2020 | Flixfilm

Se Schindler’s List på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Oskar Schindler bliver en usandsynlig filantrop og bruger hele sin formue på at redde 1100 jøder fra Auschwitz under Anden verdenskrig.


Se Schindler’s List på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Schindler’s List (Schindlers liste) havde premiere på Netflix Danmark den 22. maj, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Schindler’s List (Schindlers liste) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Schindler’s List:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Schindler’s List (Schindlers liste) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Schindler’s List stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar