Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Schindler’s List

Schindler’s List

08/09/2018 | Ingen kommentarer

Se Schindler’s List på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Oskar Schindler bliver en usandsynlig filantrop og bruger hele sin formue på at redde 1100 jøder fra Auschwitz under Anden verdenskrig.


Se Schindler’s List på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Schindler’s List (Schindlers liste) havde premiere på Netflix Danmark den 8. september, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Schindler’s List (Schindlers liste) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Schindler’s List herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Schindler’s List (Schindlers liste) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Schindler’s List stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar