Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » School for Scoundrels

School for Scoundrels

15/12/2014 | Ingen kommentarer

Se School for Scoundrels på Netflix

Indspilningsår: 2006
Genre: Comedy
Instruktør: Todd Phillips
Skuespillere: Billy Bob Thornton, Jon Heder, Jacinda Barrett, Michael Clarke Duncan
Spilletid: 100 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.9

Resumé: Roger melder sig til et selvtillidskursus for at få fat i sin drømmepige, men hans plan giver bagslag, da hans lærer er ude efter den samme kvinde.


Se School for Scoundrels på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


School for Scoundrels havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om School for Scoundrels ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til School for Scoundrels herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til School for Scoundrels er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at School for Scoundrels stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar