Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » School for Scoundrels

School for Scoundrels

15/12/2014 | Flixfilm

School for Scoundrels på Netflix

Produktionsår: 2006
Genre: Comedy
Instruktion: Todd Phillips
Skuespillere: Billy Bob Thornton, Jon Heder, Jacinda Barrett
Spilletid: 100 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.9

Handling: Roger melder sig til et selvtillidskursus for at få fat i sin drømmepige, men hans plan giver bagslag, da hans lærer er ude efter den samme kvinde.

School for Scoundrels havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til School for Scoundrels på YouTube.Se School for Scoundrels på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om School for Scoundrels ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at School for Scoundrels stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame School for Scoundrels, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til School for Scoundrels er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar