Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » School for Scoundrels

School for Scoundrels

15/12/2014 | Flixfilm

Se School for Scoundrels på Netflix

Indspilningsår: 2006
Genre: Comedy
Instruktør: Todd Phillips
Skuespillere: Billy Bob Thornton, Jon Heder, Jacinda Barrett, Michael Clarke Duncan
Spilletid: 100 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.9

Beskrivelse: Roger melder sig til et selvtillidskursus for at få fat i sin drømmepige, men hans plan giver bagslag, da hans lærer er ude efter den samme kvinde.


Se School for Scoundrels på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkSchool for Scoundrels havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om School for Scoundrels ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til School for Scoundrels herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til School for Scoundrels er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at School for Scoundrels stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar