Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » School for Seduction

School for Seduction

07/02/2014 | Flixfilm

Se School for Seduction på Netflix

Indspilningsår: 2004
Genre: Drama, Comedy, Romance
Instruktør: Sue Heel
Skuespillere: Sabina Loddo, Kelly Brook, Jake Canuso, Antonio Pellegrino
Spilletid: 104 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.1

Beskrivelse: Den sexede Sophia tager til Newcastle for at undervise en gruppe kvinder i, hvordan de får gang i sexlivet.


Se School for Seduction på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkSchool for Seduction havde premiere på Netflix Danmark den 7. februar, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om School for Seduction ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til School for Seduction herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til School for Seduction er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at School for Seduction stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar