Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » School Life

School Life

10/04/2020 | Flixfilm

Se School Life på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Comedy, Drama
Instruktør: Mehdi Idir, Grand Corps Malade
Skuespillere: Zita Hanrot, Liam Pierron, Soufiane Guerrab, Moussa Mansaly
Spilletid: 111 min
Land: France
Sprog: French, Arabic
IMDb-karakter: 6.4

Handling: I et af de fattigste områder i Paris vier en skolevejleder sit liv til at hjælpe dårligt stillede elever, samtidig med at hun selv kæmper med problemer.

School Life havde premiere på Netflix Danmark den 10. april, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se School Life på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om School Life ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at School Life stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame School Life, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til School Life er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar