Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » School of Chocolate

School of Chocolate

26/11/2021 | Flixfilm

School of Chocolate på Netflix

Produktionsår: 2021–
Genre: Game-Show, Reality-TV
Instruktion: N/A
Skuespillere: Daniel Corpuz, Amaury Guichon
Spilletid: N/A
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.6

Handling: Otte proffer er elever hos en berømt chocolatier for at lære at mestre chokoladens kunst. Men kun en af dem bliver udnævnt til bedste elev og får sit livs chance.

School of Chocolate (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 26. november, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til School of Chocolate på YouTube.Se School of Chocolate på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om School of Chocolate (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at School of Chocolate (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame School of Chocolate, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til School of Chocolate er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar