Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » School of Rock

School of Rock

01/08/2020 | Flixfilm

School of Rock på Netflix

Produktionsår: 2003
Genre: Comedy, Music
Instruktion: Richard Linklater
Skuespillere: Jack Black, Mike White, Joan Cusack
Spilletid: 109 min
Land: United States, Germany
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.2

Handling: Jack Black bliver smidt ud af sit band og snyder sig til et job som lærervikar. På en fornem privatskole lærer han børnene i femte klasse at rocke og rulle.

School of Rock havde premiere på Netflix Danmark den 1. august, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til School of Rock på YouTube.Se School of Rock på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om School of Rock ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at School of Rock stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame School of Rock, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til School of Rock er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar