Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » School of Rock

School of Rock

04/08/2018 | Ingen kommentarer

Se School of Rock på Netflix

Indspilningsår: 2003
Genre: Comedy, Music
Instruktør: Richard Linklater
Skuespillere: Jack Black, Adam Pascal, Lucas Papaelias, Chris Stack
Spilletid: 109 min
Land: USA, Germany
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.1

Resumé: Jack Black bliver smidt ud af sit band og snyder sig til et job som lærervikar. På en fornem privatskole lærer han børnene i femte klasse at rocke og rulle.


Se School of Rock på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


School of Rock havde premiere på Netflix Danmark den 4. august, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om School of Rock ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til School of Rock herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til School of Rock er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at School of Rock stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar