Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » School Tales The Series

School Tales The Series

10/08/2022 | Flixfilm

School Tales The Series på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Horror, Mystery
Instruktion: N/A
Skuespillere: Kay Lertsittichai, Suppapong Udomkaewkanjana, Wachirawit Ruangwiwat
Spilletid: N/A
Land: Thailand
Sprog: Thai
IMDb-karakter: 5.2

Handling: Ubeskrivelige rædsler strejfer rundt i gymnasiets gange i denne antologi med spøgelseshistorier instrueret af erfarne thailandske gyserinstruktører.

School Tales The Series (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 10. august, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til School Tales The Series på YouTube.Se School Tales The Series på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om School Tales The Series (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at School Tales The Series (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame School Tales The Series, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til School Tales The Series er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar