Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » School Ties

School Ties

27/05/2015 | Flixfilm

Se School Ties på Netflix

Produktionsår: 1992
Genre: Drama
Instruktion: Robert Mandel
Skuespillere: Brendan Fraser, Matt Damon, Chris O'Donnell
Spilletid: 106 min
Land: United States
Sprog: English, Hebrew, French
IMDb-karakter: 6.9

Handling: En jødisk teenager fra arbejderklassen får et sportsstipendium til en fornem skole, hvor han skjuler sin religion for sine fordomsfulde klassekammerater.

School Ties havde premiere på Netflix Danmark den 27. maj, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se School Ties på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om School Ties ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at School Ties stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame School Ties, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til School Ties er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar