Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Schubert In Love

Schubert In Love

01/03/2018 | Flixfilm

Se Schubert In Love på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Comedy
Instruktør: Lars Büchel
Skuespillere: Olaf Schubert, Mario Adorf, Marie Leuenberger, Jochen Barkas
Spilletid: 94 min
Land: Germany
Sprog: German
IMDb-karakter: 5.1

Beskrivelse: Olaf Schubert er den sidste i familien, han har ikke tid til en kæreste, men går pligtskyldigt på jagt efter en, da hans far kræver en arving.


Se Schubert In Love på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkSchubert In Love havde premiere på Netflix Danmark den 1. marts, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Schubert In Love ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Schubert In Love herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Schubert In Love er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Schubert In Love stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar