Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Schumacher

Schumacher

15/09/2021 | Flixfilm

Schumacher på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Documentary, Biography, Sport
Instruktion: Hanns-Bruno Kammertöns, Vanessa Nöcker, Michael Wech
Skuespillere: Ross Brawn, Flavio Briatore, Luca Cordero di Montezemolo
Spilletid: 112 min
Land: Germany
Sprog: German, English
IMDb-karakter: 7.4

Handling: Gennem eksklusive interviews og arkivoptagelser tegner denne dokumentar et intimt portræt af den syvdobbelte formel 1-vinder Michael Schumacher.

Schumacher havde premiere på Netflix Danmark den 15. september, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Schumacher på YouTube.Se Schumacher på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Schumacher ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Schumacher stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Schumacher, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Schumacher er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar