Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Sci-fi filmen Advantageous på Netflix i juni

Sci-fi filmen Advantageous på Netflix i juni

19/05/2015 | Flixfilm

Advantageous-173047798-largeDet amerikanske science fiction/drama Advantageous, der er blevet finansieret gennem Kickstarter, får premiere på Netflix Danmark d. 23. juni. Det oplyser Netflix. Se en trailer til filmen nederst i artiklen.

I en storby i den nærmeste fremtid, arbejder den smukke kvinde Gwen Koh som talsmand for Center for Advanceret Sundhed og Livsstil – en virksomhed, der tilbyder folk mulighed for at overvinde deres naturlige ulemper og begynde livet på ny ved hjælp af en radikal ny teknologi. Men da et skift i virksomhedens prioriteter truer hendes job og hendes familie, vil Gwen så selv underkastes den procedure?

Filmen blev vist på dette års Sundance Film Festival hvor den vandt Special Jury Prize, samt blev lovprist af en lang række medier. Det har Netflix åbenbart fået øjnene op for og har derfor købt rettighederne til Advantageous i alle lande hvor streamingtjenesten er tilgængelig.

LÆS OGSÅ   Anmeldelse: 'Windfall'

Advantageous er instrueret af Jennifer Phang og i filmen medvirker blandt andet Jacqueline Kim, James Urbaniak, Freya Adams og Ken Jeong.

Artiklen fortsætter under annoncen

Se Advantageous på Netflix Danmark fra d. 23. juni.
Skriv kommentar