Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Sci-fi serien ‘Travelers’ får kniven

Sci-fi serien ‘Travelers’ får kniven

03/02/2019 | Flixfilm

travelers sæson 4 slut droppet netflixDer kommer ikke flere afsnit af den futuristiske tidsrejse-serie ‘Travelers’ med Eric McCormack i hovedrollen.

Det bekræftes af skuespilleren selv i en video på Twitter. Se klippet nedenfor.

‘Travelers’ sæson 3 blev dermed den sidste sæson af serien, der foregår mange år ude i fremtiden hvor de resterende mennesker på Jorden kan sende deres bevidsthed tilbage gennem tiden – direkte ind i hovederne på folk i det 21-århunderede.

Eric McCormack fortæller i videoen; “Mange af jer har spurgt om muligheden for en sæson 4, men flere af jer har også sagt: “Hvis det her er enden, så er det en bevægende og overraskende afslutning.” Nå, det er jeg bange for. Hvem ved hvad fremtiden rummer, men Rejseprogram 1, som vi kalder det, er færdig …Kærlighed fra 3468 i den 21..”

Artiklen fortsætter under annoncen

Serien blev oprindelig droppet efter anden sæson, men streamingtjenesten Netflix valgte at overtage ‘Travelers’ og starte produktionen af tredje sæson.

LÆS OGSÅ   Disse film og serier skal du streame i juni

‘Travelers’ er skabt af Brad Wright, manden bag ‘Stargate SG-1’, ‘Stargate: Atlantis’ og ‘SGU’, og foruden Eric McCormack medvirkede også MacKenzie Porter, Nesta Cooper, Jared Abrahamson, Reilly Dolman og Patrick Gilmore

Se de tre sæsoner af ‘Travelers‘ på Netflix Danmark.
Skriv kommentar