Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Sci-fi thrilleren ‘The Silent Sea’ afslører månens mørkeste hemmeligheder

Sci-fi thrilleren ‘The Silent Sea’ afslører månens mørkeste hemmeligheder

21/12/2021 | Flixfilm

silent sea netflix serie

På fredag den 24. december har streamingtjenesten Netflix premiere på en ny episk serie for dem, som vil fordrive dagen og ventetiden med en mystisk sci-fi-thriller.

Serien ‘The Silent Sea’ byder på en dødbringende mission til månen for at afsløre dens mørkeste hemmeligheder.

Se en trailer til ‘The Silent Sea’ nederst i artiklen.

Serien, der er på i alt 8 episoder, foregår i en nær fremtid hvor jorden er blevet ramt af tørke og manglen på mad og vand er større end nogensinde.

Artiklen fortsætter under annoncen

Derfor sendes et særligt hold til månen for at indsamle og undersøge en prøve fra en forladt rumstation, som skulle skjule løsningen til de globale problemer.

På rumstationen skete der for år tilbage en ulykke, som dræbte alle, inklusiv et familiemedlem til en forsker, som udvælges til at være en del af besætningen, der ledes af soldaten fra rumagenturet, Yoon Jae.

LÆS OGSÅ:   Anmeldelse: 'Family Switch'

‘The Silent Sea’ er en koreansk serie – hvilket ikke bør afskrække mange eftersom årets helt store streaminghit ‘Squid Game‘ ligeledes var fra Sydkorea og et perfekt bevis på at populære serier ikke nødvendigvis behøver komme fra USA.

På rollelisten finder man da også skuespillere, som også medvirkede i ‘Squid Game’, heriblandt Gong Yoo, der spiller slagsagenten, samt Heo Sung Tae, som er bad guy Jang Deok Soo / No. 101.

Se ‘The Silent Sea’ på Netflix Danmark fra den 24. december.
Skriv kommentar