Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Scissor Seven

Scissor Seven

07/05/2020 | Flixfilm

Se Scissor Seven på Netflix

Indspilningsår: 2020–
Genre: Animation, Action
Instruktør: N/A
Skuespillere: Ronny Chieng, Jas Patrick, Jake Green, Aleks Le
Spilletid: 13 min
Land: China
Sprog: Mandarin
IMDb-karakter: 8.1

Beskrivelse: En saksesvingende, klodset snigmorder, som forsøger at få sin hukommelse tilbage, kommer på en rejse ind i underverdenen.


Se Scissor Seven på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Scissor Seven (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 7. maj, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Scissor Seven (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Scissor Seven:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Scissor Seven er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Scissor Seven (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar