Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Scissor Seven

Scissor Seven

04/10/2021 | Flixfilm

Scissor Seven på Netflix

Produktionsår: 2018–
Genre: Animation, Action, Adventure
Instruktion: N/A
Skuespillere: Jas Patrick, Ronny Chieng, Jake Green
Spilletid: 13 min
Land: China
Sprog: Mandarin
IMDb-karakter: 8.4

Handling: En saksesvingende, klodset snigmorder, som forsøger at få sin hukommelse tilbage, kommer på en rejse ind i underverdenen.

Scissor Seven (Sæson 3) havde premiere på Netflix Danmark den 4. oktober, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Scissor Seven på YouTube.Se Scissor Seven på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Scissor Seven (Sæson 3) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Scissor Seven (Sæson 3) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Scissor Seven, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Scissor Seven er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar