Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Scooby-Doo 2: Monsters Unleashed

Scooby-Doo 2: Monsters Unleashed

01/01/2020 | Flixfilm

Scooby-Doo 2: Monsters Unleashed på Netflix

Produktionsår: 2004
Genre: Adventure, Comedy, Family
Instruktion: Raja Gosnell
Skuespillere: Freddie Prinze Jr., Sarah Michelle Gellar, Matthew Lillard
Spilletid: 93 min
Land: United States, Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.1

Handling: De skøre venner Fred, Daphne, Velma, Shaggy og hunden Scooby er tilbage i denne efterfølger til filmen fra 2002.

Scooby-Doo 2: Monsters Unleashed havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Scooby-Doo 2: Monsters Unleashed på YouTube.Se Scooby-Doo 2: Monsters Unleashed på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Scooby-Doo 2: Monsters Unleashed ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Scooby-Doo 2: Monsters Unleashed stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Scooby-Doo 2: Monsters Unleashed, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Scooby-Doo 2: Monsters Unleashed er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar