Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Scooby-Doo Meets KISS

Scooby-Doo Meets KISS

24/03/2016 | Flixfilm

Se Scooby-Doo Meets KISS på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Da et spøgelse terroriserer en forlystelsespark, må Scooby og vennerne slå sig sammen med det legendariske rockband Kiss for at løse mysteriet.


Se Scooby-Doo Meets KISS på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Scooby-Doo Meets KISS havde premiere på Netflix Danmark den 24. marts, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Scooby-Doo Meets KISS ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Scooby-Doo Meets KISS:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Scooby-Doo Meets KISS er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Scooby-Doo Meets KISS stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar