Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Scooby-Doo Meets KISS

Scooby-Doo Meets KISS

24/03/2016 | Flixfilm

Scooby-Doo Meets KISS på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Da et spøgelse terroriserer en forlystelsespark, må Scooby og vennerne slå sig sammen med det legendariske rockband Kiss for at løse mysteriet.

Scooby-Doo Meets KISS havde premiere på Netflix Danmark den 24. marts, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Scooby-Doo Meets KISS på YouTube.Se Scooby-Doo Meets KISS på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Scooby-Doo Meets KISS ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Scooby-Doo Meets KISS stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Scooby-Doo Meets KISS, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Scooby-Doo Meets KISS er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar