Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Scooby-Doo Meets KISS

Scooby-Doo Meets KISS

24/03/2016 | Ingen kommentarer

Se Scooby-Doo Meets KISS på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Da et spøgelse terroriserer en forlystelsespark, må Scooby og vennerne slå sig sammen med det legendariske rockband Kiss for at løse mysteriet.


Se Scooby-Doo Meets KISS på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Scooby-Doo Meets KISS havde premiere på Netflix Danmark den 24. marts, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Scooby-Doo Meets KISS ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Scooby-Doo Meets KISS herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Scooby-Doo Meets KISS er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Scooby-Doo Meets KISS stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar