Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Scooby-Doo! Moon Monster Madness

Scooby-Doo! Moon Monster Madness

01/02/2016 | Flixfilm

Se Scooby-Doo! Moon Monster Madness på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Efter at have vundet de sidste fem pladser i et lotteri rejser Scooby-Doo, Shaggy, Fred, Daphne og Velma ud i rummet i en milliardærs helt nye rumskib.


Se Scooby-Doo! Moon Monster Madness på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkScooby-Doo! Moon Monster Madness havde premiere på Netflix Danmark den 1. februar, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Scooby-Doo! Moon Monster Madness ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Scooby-Doo! Moon Monster Madness herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Scooby-Doo! Moon Monster Madness er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Scooby-Doo! Moon Monster Madness stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar