Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Scooby-Doo

Scooby-Doo

01/01/2020 | Flixfilm

Scooby-Doo på Netflix

Produktionsår: 2002
Genre: Adventure, Comedy, Family
Instruktion: Raja Gosnell
Skuespillere: Matthew Lillard, Freddie Prinze Jr., Sarah Michelle Gellar
Spilletid: 86 min
Land: United States, Australia
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.2

Handling: Tegnefilm bliver til virkelighed i denne familiefilm, hvor Scooby og hans venner tager til Spooky Island, hvor en magisk kraft truer hele menneskehedens eksistens.

Scooby-Doo havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Scooby-Doo på YouTube.Se Scooby-Doo på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Scooby-Doo ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Scooby-Doo stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Scooby-Doo, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Scooby-Doo er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar