Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Scooby-Doo

Scooby-Doo

01/01/2020 | Flixfilm

Se Scooby-Doo på Netflix

Indspilningsår: 2002
Genre: Adventure, Comedy, Family, Fantasy, Mystery
Instruktør: Raja Gosnell
Skuespillere: Freddie Prinze Jr., Sarah Michelle Gellar, Matthew Lillard, Linda Cardellini
Spilletid: 86 min
Land: USA, Australia
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.1

Handling: Tegnefilm bliver til virkelighed i denne familiefilm, hvor Scooby og hans venner tager til Spooky Island, hvor en magisk kraft truer hele menneskehedens eksistens.

Scooby-Doo havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Scooby-Doo på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Scooby-Doo ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Scooby-Doo er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Scooby-Doo stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar