Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Scoop

02/06/2023 | Flixfilm

Scoop på Netflix

Produktionsår: 2023–
Genre: Biography, Crime, Drama
Instruktion: N/A
Skuespillere: Karishma Tanna, Harman Baweja, Mohd. Zeeshan Ayyub
Spilletid: N/A
Land: India
Sprog: Hindi
IMDb-karakter: 7.6

Handling: Efter et chokerende mord på en journalist havner en førende retfærdighedssøgende kriminalreporter i et net af medier, politi og Mumbais underverden.Se Scoop på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Scoop (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 2. juni, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Scoop på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Scoop (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Scoop (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Scoop, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Scoop er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar