Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » Scorpion King 5: Book of Souls

Scorpion King 5: Book of Souls

01/07/2023 | Flixfilm

Scorpion King 5: Book of Souls på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Scorpion King slår sig sammen med en krigerprinsesse i en alt-eller-intet-kamp for at forhindre en krigsherre i at gøre krav på de besejredes sjæle.Se Scorpion King 5: Book of Souls på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Scorpion King 5: Book of Souls havde premiere på Netflix Danmark den 1. juli, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Scorpion King 5: Book of Souls på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Scorpion King 5: Book of Souls ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Scorpion King 5: Book of Souls stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Scorpion King 5: Book of Souls, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Scorpion King 5: Book of Souls er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar