Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Scott of the Antarctic

Scott of the Antarctic

04/11/2021 | Flixfilm

Scott of the Antarctic på Netflix

Produktionsår: 1948
Genre: Action, Adventure, Biography
Instruktion: Charles Frend
Skuespillere: John Mills, Derek Bond, Diana Churchill
Spilletid: 111 min
Land: United Kingdom
Sprog: English, Russian
IMDb-karakter: 7.0

Handling: Baseret på den skæbnesvangre ekspedition til Sydpolen i 1912. Kaptajn Robert Falcon Scott drager ud for at udforske Antarktis på en farlig mission, der kræver mandsmod.

Scott of the Antarctic havde premiere på Netflix Danmark den 4. november, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Scott of the Antarctic på YouTube.Se Scott of the Antarctic på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Scott of the Antarctic ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Scott of the Antarctic stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Scott of the Antarctic, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Scott of the Antarctic er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar