Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Scott Pilgrim vs. the World

Scott Pilgrim vs. the World

22/05/2020 | Flixfilm

Se Scott Pilgrim vs. the World på Netflix

Indspilningsår: 2010
Genre: Action, Comedy, Fantasy, Romance
Instruktør: Edgar Wright
Skuespillere: Michael Cera, Kieran Culkin, Anna Kendrick, Alison Pill
Spilletid: 112 min
Land: USA, UK, Canada, Japan
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.5

Handling: Det skønne kvindelige bud Ramona erobrer Scott Pilgrims hjerte, men han må overvinde alle hendes syv onde, tidligere bejlere i kampsportsdueller for at få hende.

Scott Pilgrim vs. the World (Scott Pilgrim mod verden) havde premiere på Netflix Danmark den 22. maj, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Scott Pilgrim vs. the World på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Scott Pilgrim vs. the World (Scott Pilgrim mod verden) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Scott Pilgrim vs. the World stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Scott Pilgrim vs. the World, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Scott Pilgrim vs. the World (Scott Pilgrim mod verden) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar