Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Scream

15/09/2019 | Flixfilm

Scream på Netflix

Produktionsår: 1996
Genre: Horror, Mystery
Instruktion: Wes Craven
Skuespillere: Neve Campbell, Courteney Cox, David Arquette
Spilletid: 111 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.4

Handling: Der er gået et år siden hendes mors brutale mord, og nu forfølges en high school-pige og hendes venner af en seriemorder, som er besat af gyserfilm.Se Scream på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Scream havde premiere på Netflix Danmark den 15. september, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Scream på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Scream ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Scream stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Scream, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Scream er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar