Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Scream

15/09/2019 | Flixfilm

Se Scream på Netflix

Indspilningsår: 1996
Genre: Horror, Mystery
Instruktør: Wes Craven
Skuespillere: Drew Barrymore, Roger Jackson, Kevin Patrick Walls, David Booth
Spilletid: 111 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.3

Handling: Der er gået et år siden hendes mors brutale mord, og nu forfølges en high school-pige og hendes venner af en seriemorder, som er besat af gyserfilm.

Scream havde premiere på Netflix Danmark den 15. september, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Scream på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Scream ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Scream stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Scream, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Scream er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar