Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » Scream VI

Scream VI

08/07/2023 | Flixfilm

Scream VI på Netflix

Produktionsår: 2023
Genre: Horror, Mystery, Thriller
Instruktion: Matt Bettinelli-Olpin, Tyler Gillett
Skuespillere: Courteney Cox, Melissa Barrera, Jenna Ortega
Spilletid: 122 min
Land: United States, Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.5

Handling: De overlevende fra mordene i Woodsboro flytter til New York City for at begynde forfra, men deres mareridt begynder på ny, da Ghostface vender tilbage for at plage dem.Se Scream VI på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Scream VI havde premiere på Netflix Danmark den 8. juli, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Scream VI på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Scream VI ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Scream VI stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Scream VI, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Scream VI er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar