Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Scream

31/05/2016 | Flixfilm

Scream på Netflix

Produktionsår: 1996
Genre: Horror, Mystery
Instruktion: Wes Craven
Skuespillere: Neve Campbell, Courteney Cox, David Arquette
Spilletid: 111 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.4

Handling: I denne nye tv-serie, som er en efterfølger til den klassiske gyserserie, fører en sag om cybermobning i Lakewood til et mord med et skræmmende ekko fra fortiden.

Scream havde premiere på Netflix Danmark den 31. maj, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Scream på YouTube.Se Scream på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Scream ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Scream stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Scream, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Scream er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.4 kommentarer til Scream

 1. Pernille - kl. 13:54, 27-02-2018:

  Hej! Jeg ved at Scream sæson 3 kommer på den Amerikanske Netflix i Marts 2018, gør den også det på den danske Netflix? Håber i svarer snart:)

 2. Liv - kl. 14:20, 23-07-2020:

  Hej
  Kommer ‘Scream’ sæson 3 på dansk Netflix?
  Håber i svarer snart.
  Tak på forhånd!

 3. josephine - kl. 13:57, 01-11-2020:

  hvornår kommer der ny afsnit af scream på netflix 4. Gudiya - kl. 16:22, 26-01-2021:

  Hej – flere har spurgt jer om der ikke kommer sæson 3 af Scream på Netflix.. hvilket jeg også vil spørge om. Sæson 3 af Scream kom ud på Netflix i 2018 på den amerikanske Netflix, der er nu gået 3 år.. og jeg undre mig meget over hvorfor sæson 3 ikke er kommet for længst. Der er mange der venter på sæson af Scream på den danske Netflix!
  I må meget gerne svare hurtigt på denne besked, tak:)

Skriv kommentar