Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Screenland

Screenland

15/06/2018 | Ingen kommentarer

Se Screenland på Netflix

Indspilningsår: 2017–
Genre: Documentary, Reality-TV
Instruktør: N/A
Skuespillere: Kate Kneeland
Spilletid: N/A
Land: N/A
Sprog: N/A
IMDb-karakter: 6.6

Resumé: Et grundigt indblik i de designere, programmører og vilde personligheder, som er ved at revolutionere virtual reality og spilkulturen på verdensplan.


Se Screenland på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Screenland (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 15. juni, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Screenland (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Screenland herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Screenland er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Screenland (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar