Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Screwball

Screwball

06/08/2019 | Flixfilm

Screwball på Netflix

Produktionsår: 2018
Genre: Documentary, History
Instruktion: Billy Corben
Skuespillere: Frankie Diaz, Bryan Blanco, Ian Mackles
Spilletid: 105 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.1

Handling: En steroidhandler forklarer, hvordan han gik fra at være uautoriseret anti-aldringsekspert til at stå i spidsen for den største skandale i baseballs historie.

Screwball havde premiere på Netflix Danmark den 6. august, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Screwball på YouTube.Se Screwball på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Screwball ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Screwball stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Screwball, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Screwball er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar