Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Screwball

Screwball

06/08/2019 | Flixfilm

Se Screwball på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Documentary
Instruktør: Billy Corben
Skuespillere: Frankie Diaz, Bryan Blanco, Ian Mackles, Samuel Kai Taylor
Spilletid: 105 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.1

Handling: En steroidhandler forklarer, hvordan han gik fra at være uautoriseret anti-aldringsekspert til at stå i spidsen for den største skandale i baseballs historie.Se Screwball på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Screwball havde premiere på Netflix Danmark den 6. august, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Screwball ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.


Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Screwball er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Screwball stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar