Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Scrooged

30/09/2016 | Flixfilm

Scrooged på Netflix

Produktionsår: 1988
Genre: Comedy, Drama, Fantasy
Instruktion: Richard Donner
Skuespillere: Bill Murray, Karen Allen, John Forsythe
Spilletid: 101 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.9

Handling: En iskold tv-producer er ved at opdage julens sande betydning – på den hårde måde – i denne vilde, uldne udgave af Dickens' Et juleeventyr.

Scrooged havde premiere på Netflix Danmark den 30. september, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Scrooged på YouTube.Se Scrooged på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Scrooged ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Scrooged stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Scrooged, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Scrooged er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar