Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Se actionfyldt trailer til sidste sæson af ‘Chilling Adventures of Sabrina’

Se actionfyldt trailer til sidste sæson af ‘Chilling Adventures of Sabrina’

07/12/2020 | Flixfilm

trailer til sidste saeson af Chilling Adventures of SabrinaDen 31. december markerer slutningen på 2020, men også slutningen på Netflix-serien ‘Chilling Adventures of Sabrina’ som efter 36 afsnit stopper.

Netflix har nu udsendt en trailer til fjerde og sidste sæson, som kan ses nederst i artiklen.

Serien er baseret på ‘Sabrina Skolens Heks’ af forlaget Archie Comics, men ‘The Chilling Adventures of Sabrina’ er dog en mørkere og mere dyster udgave fyldt med mystik og hekseri og okkulte referencer.

I stil med ‘Rosemary’s Baby’ og ‘The Exoricist’ volder Sabrinas dobbelte identitet som halvt heks og halvt menneske hende problemer. Samtidig kæmper Sabrina mod onde kræfter, som truer hende og hendes familie og den verden, vi lever i.

Artiklen fortsætter under annoncen

Seriens manuskript er skrevet af Roberto Aguirre-Sacasa, og rollen som Sabrina spilles af Kiernan Shipka, som vi kender fra ‘Mad Men’.

LÆS OGSÅ   Nu kommer den kontroversielle Peter Madsen-dokumentar 'Into the Deep' på Netflix

Beslutningen om at trække stikket på ‘Chilling Adventures of Sabrina’ faldt naturligvis ikke i god jord hos seriens fans, som troværdigt har fulgt med siden at første sæson havde premiere i oktober 2018, men som det fremgår af traileren virker det umiddelbart til at være en actionfyldt og værdig afslutning på serien, som vi har i vente.

De sidste 8 afsnit af ‘Chilling Adventures of Sabrina‘ kan ses med det samme fra den 31. december.Skriv kommentar