Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Se alt hvad du har set på Netflix – nogensinde!

Se alt hvad du har set på Netflix – nogensinde!

19/08/2016 | Flixfilm

netflix indhold danmarkStreamingtjenesten Netflix kom til Danmark for snart 4 år siden og du har sikkert brugt utallige timer på at se de tusindvis af film og serier som Netflix tilbyder. Men hvad var egentlig det første du så da du fik Netflix? Her i artiklen får du et trick til at kunne se en oversigt over alt hvad du nogensinde har set på Netflix Danmark.

Historikken kan ses ved at gå ind på “Din Konto / Your Account” på hjemmesiden og klikke på ‘Streamingaktivitet / Viewing Activity’. Her kan du se en oversigt over alt du tidligere har set på Netflix. På knappen øverst til højre kan man se hvilke film og serier man har bedømt. Du kan også finde et direkte link til oversigten herunder;

Se din streaming-aktivitet og bedømmelser her: Link.

Foruden en liste over hvad du tidligere har set på Netflix, kan man som sagt også se en oversigt over hvad man gennem tiden har bedømt på Netflix. Hvis der er titler som du ikke er så imponeret over eller oplever at Netflix anbefaler film og serier, som ikke har nogle relevans, så kan du med fordel gå ind og slette de titler, som måske påvirker anbefalingerne. Netflix benytter nemlig streaming-historik og bedømmelser til at anbefale film og serier.

LÆS OGSÅ:   Ugens nyheder på Netflix (Uge 22 – 2024)

For at kunne se listen kræver det, at man stadig har et aktivt abonnement til Netflix. Hvis man dermed ikke længere er medlem, men tidligere har haft abonnement kan man altså ikke se oversigten medmindre man aktiverer sin konto igen.

Artiklen fortsætter under annoncen
1 kommentar til Se alt hvad du har set på Netflix – nogensinde!

  1. Nikolaj - kl. 09:25, 11-03-2021:

    Hvor meget har jeg set?

Skriv kommentar