Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Se Arrested Development på Netflix

Se Arrested Development på Netflix

26/05/2013 | Flixfilm

familie pa livstid netflix danmarkNu kan du se den nye sæson af komedieserien Arrested Development på Netflix. Den populære serie blev for 7 år siden droppet af tvkanalen FOX, men Netflix har købt rettighederne og er nu klar med fjerde sæson af Arrested Development.

Arrested Development handler om en dysfunktionel familie som grundet faderens underslæb og tvivlsomme forretningsmetoder mister alt hvad de ejer. Mens faderen er i fængsel forsøger sønnen Michael, at få familien tilbage på sporet igen.

Arrested Development blev droppet af FOX p.g.a. for lave seertal, men efter at serien udkom på DVD har den opnået kultstatus. Seriens humor var meget anderledes i forhold til de øvrige komedieserier på TV som for eksempel Friends, der i midt 90’erne var det helt store samtaleemne. Hvis man ikke har set det tidligere afsnit af Arrested Development bør man ikke kaste sig over den nye sæson. For at kunne forstå humoren er det nødvendigt, at man får hele historien. Man kan finde alle episoder af Arrested Development på Netflix Danmark.

LÆS OGSÅ   Femte og sidste sæson af 'Stranger Things' kommer i 2024

Efter Arrested Development blev droppet, fik flere af seriens skuespillere succes i Hollywood. Seriens hovedperson Jason Bateman har været med i mange kendte komediefilm heriblandt Juno, Horrible Bosses og Up In The Air. Skuespilleren Michael Cera fik ligeledes en stor karriere inden for skuespillet og i Danmark er han vel nok mest kendt for sine roller i Juno, Superbad og Scott Pilgrim.

Artiklen fortsætter under annoncen

Se Arrested Development på Netflix her: Link.Skriv kommentar