Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Se billeder fra mystiske og psykologiske sci-fi-serie ‘Katla’

Se billeder fra mystiske og psykologiske sci-fi-serie ‘Katla’

24/03/2021 | Flixfilm

Katla 02 byLiljaJonsdottirI dag kan Netflix offentliggøre de første billeder fra den emotionelle, mystiske og psykologiske sci-fi-serie ‘Katla’ – den første islandske Netflix-serie nogensinde.

Serien er skabt af den internationalt anerkendte og anmelderroste instruktør Baltasar Kormákur (‘101 Reykjavík’, ‘The Sea’, ‘A Little Trip to Heaven’, ‘Contraband’, ‘2 Guns’) – og lander snart på Netflix.

Se billederne nederst i artiklen.

Et år efter et voldsomt udbrud i den subglaciale vulkan Katla er freden og fordrageligheden i den lille by Vík blevet forstyrret på dramatisk vis. Udbruddet er stadig aktivt, isen nær vulkanen er begyndt at smelte, og området er evakueret – og kan nu kun tilgås ved at krydse floden Markarfljót.

De få tilbageværende mennesker formår at hjælpe til i landsbyen, men det storslåede område har udviklet sig til at være noget nær apokalyptisk. Mystiske elementer begynder at bryde frem fra den smeltende is, og det har konsekvenser, ingen nogensinde kunne have forudset.

LÆS OGSÅ:   Se de første billeder fra den sidste sæson af 'The Crown'

Artiklen fortsætter under annoncen

Listen over medvirkende inkluderer blandt andre Guðrún Ýr Eyfjörð, Íris Tanja Flygering, Ingvar Sigurðsson, Þorsteinn Bachmann, Sólveig Arnarsdóttir, Guðrún Gísladóttir, Baltasar Breki og Björn Thors fra Island, Aliette Opheim og Valter Skarsgård fra Sverige.

Premieredatoen på ‘Katla’, som er på i alt 8 episoder, er endnu ikke offentliggjort, men Netflix meddeler, at den snart vil blive tilgængelig på streamingtjenesten.

Katla 14 byLiljaJonsdottir

Katla 09 byLiljaJonsdottir

Katla 08 byLiljaJonsdottir

Katla 07 byLiljaJonsdottir

Katla 03 byLiljaJonsdottir

Katla 02 byLiljaJonsdottir

Katla 01 byLiljaJonsdottir
Skriv kommentar