Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Se billederne fra Daredevil sæson 2

Se billederne fra Daredevil sæson 2

06/01/2016 | Flixfilm

Streamingtjenesten Netflix kan nu afsløre de første billeder fra sæson 2 af den originale serie, Marvel’s Daredevil, der kommer i kølvandet Marvel’s Jessica Jones – det er dog endnu ikke annonceret hvornår Daredevil sæson 2 har premiere. Se alle billederne i bunden af artiklen.

I Daredevil spiller Charlie Cox hovedrollen som Matt Murdock, der som barn bliver blind. Som voksen bruger han sine sine evner til at kæmpe mod uretfærdighed – om dagen som advokat om natten som superhelten Daredevil. det hele foregår i det pulserende New York.

Udover Charlie Cox, byder sæson 2 på fantastiske skuespillere som Jon Berthal (Fransk Castle), Elodie Yung (Elektra), Deborah Ann Woll (Karen Page), Elden Henson (Foggy Nelson), Rosario Dawson (Claire Temple) og Scott Cleen (Stick)

LÆS OGSÅ:   Anmeldelse: 'Hitler and the Nazis: Evil on Trial'

Marvel’s Daredevil er produceret af blandt andre Marco Ramirez, der står bag populære serier som Sons of Anarchy og Fear The Walking Dead.

Serien Daredevil har fået fremragende anmeldelser fra hele mediekorpset og Netflix-medlemmer, og mange mener at den er et frisk pust i forhold til Daredevil-filmen fra 2003 med Ben Affleck i hovedrollen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Se Daredevil sæsoon 2 på Netflix Danmark i 2016.

Artiklen fortsætter under annoncen
2 kommentarer til Se billederne fra Daredevil sæson 2

  1. sørenk - kl. 18:14, 06-01-2016:

    det er annonceret at sæson 2 får premiere d.25 marts 2016.. ved dog ikke om datoen også er gældende for netflix danmark.

  2. Flixfilm - kl. 18:17, 06-01-2016:

    Hej Sørenk,

    Det er desværre kun et rygte. Netflix har ikke annonceret nogen dato endnu.

Skriv kommentar